Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuze

Zde můžete psát dotazy a připomínky.

 

Nevhodné komentáře budou smazány.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nominace na MČR

Ada,20. 3. 2014 8:34

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak dále postupovat při této nominaci...kam se obrátit atd.....děkuji za odpověď.vedoucí Profa Kids Havířov.

Soutěž

N.K.,20. 3. 2014 8:12

Jak, tak přečítám názory některých lidiček zde, musím se připojit k těm ,kteří jsou spokojení s krásným dnem ,plným zážitků. Tato soutěž dokázala , že zapálený člvěk jako je p.Jindřiška, dokáže uspořádat takovou akci, která je hodna velké pochvale. Je to akce o mažoretkách, pro mažoretky, a ty byly spokojené. Rádi se přijedeme podívat zase příště. Maminka z O.

Soutěž

Ilona 20.03.2014,20. 3. 2014 7:55

Moc děkujeme, byl to pěkný zážitek, suprová atmosféra . Děvčata byla skvělá a organizace se povedla. Budeme se těšít na další ročník. maminka z Opavay

Skvělá soutěž

Jana,19. 3. 2014 20:51

Vaše soutěž byla víc než skvělá!!! Někteří rodiče holt neumějí unést prohru týmu kde cvičí jejich dcery. Proto svádějí vinu jak na porotu, tak poukazují co měl ten či onen tým v sestavě. Je to smutné. Holky by měli cvičit nejen kvůli výhrám, ale hlavně proto že je to baví!!! Ale klobouk dolů! Organizátoři celou soutěz měli skvěle zmáknutou! Jen malinkou výtku bych měla: z rodičovských týmů měl vyhrát tým Opavy! Oba ostatní týmy mají do nich opravdu hodně daleko!!! Do dalších soutěží hodně úspěchů. Jana Ostrava

Super soutěž

Petra,19. 3. 2014 14:36

Musím se taky přidat a pochválit Váš super první ročník soutěže. Podle mě vše klapalo , organizace super a pan moderator prostě jednička! Porota to má vždy těžké a prostě každému se líbí něco jiného! ! Hlavně super medaile a poháry a výborný dort. Velká spokojenost. Takže se nenechte odradit od špatných komentařů a už se moc těšíme na 2 ročník. Maminka Petra

soutěž

Renata,19. 3. 2014 12:30

JOJO ZASE POMLUVY, TO JE VŠADY A VŽDYCKY... to znám, nikdy se nikomu nazavděčíme =(.

Porota

Zuzka,18. 3. 2014 13:58

Dobrý den, studovala jsem si porotu a chtěla jsem jen říci, že mne velmi mile překvapilo, že byla složena skutečně z odborníků a byla sestavena profesionálně. O to víc to potěší, jedná-li se o první ročník soutěže. Je vidět, že jste k věci přistoupili zřejmě velmi poctivě. Také mne potěšily prifily jednotlivých porotců, to se také jinde až tak nevidí. Alespoň všichni ví, kdo je hodnotil. Většinou je porota představena jen na místě a pak už nikdo neví, zapomene nebo nestačí zaznamenat a dodatečně se již ani nedozví. Takže za mne super a děkuji. Zuzka Ostrava

Zážitek

Petra,18. 3. 2014 13:44

Dobrý den, přečetla jsem si komentáře a ráda bych připojila také své zážitky. V prvé řadě bych chtěla říci, že tak krásnou pohodovou, ale i úspěšnou neděli pro většinu účastníků jsem dlouho nezažila. Jednalo se o první ročník soutěže a přitom byl dle mého názoru připraven zcela profesionálně, byť jistě někteří lidé nějaké ty chybičky třeba najdou. Mě se ale akce velmi líbila a zaujal mne Váš osobní přístup, ale také přístup všech organizátorů. Soutěž byla pohodová, bez stresu, vše šlapalo jak mělo a moderátor byla kapitola sama pro sebe :) Ráda bych touto cestou vyzvala i další účastnice či rodiče, aby připojili komentář a případně podpořili svou myšlenkou či komentářem akci, jelikož vím, jak náročné je podobnou akci připravit tak, aby byli všichni spokojeni. Skutečně se nebojte, stejně jako já :) Soutěž byla skutečně pro všechny ty holky a dostat pohár, medaile a třeba i ten dort... skvělé a skutečně příklad pro další pořadatele. Snad by si soutěž zasloužila větší prostory, ale již jsem si přečetla, že budete příští rok akci pořádat v hale v Opavě. Již jen to, že budete v pořádání této akce pokračovat, je pro nás zúčastněné, snad hovořím za všechny, velmi pozitivní a osobně se nemohu dočkat. Nasadili jste laťku velmi vysoko a skutečně připravit na této úrovni první ročník, vyžaduje jistě nemalé úsilí. Proto ještě jednou poděkování a ještě přece jen... možná bylo chvílema v KD trochu "horko", ale na druhou stranu ta atmosféra byla neopakovatelná a prostě úžasná. Všem holkám gratuluji a přeji mnoho dalších úspěchů a těším se zase v Opavě. Gratuluji paní Tyranová a všem okolo Vás. Gratuluji také Vašim holkám, jsou dle mého názoru stále lepší a lepší.
Petra z Ostravy (maminka mažoretky)

Krásná soutěž

Vlaďka,17. 3. 2014 13:44

Paní Jindřiško Tyranová.Chtěla bych poděkovat za úžasný den v Opavě.Soutěž byla super.Krásný nápad odměnit týmy pohárem i medailí ! Organizace taky skvělá a dorty,rolády holky moc potěšily (a byly výborné).Nechyběl ani profi fotograf. A velká poklona panu moderátorovi - byl úžasný, vtipný a holky krásně rozparádil ! Klobouk dolů,všichni by si z Vaší soutěže měli vzít příklad. Děkujeme!!! Spokojená maminka z Ostravy.

Re: Krásná soutěž

JIndřiška T.,17. 3. 2014 20:08

Dobrý den,
Jsem moc ráda, že se Vám u nás líbilo a že i holky byly spokojené, protože to byl hlavní cíl naší akce, udělat celou soutěž tak, aby si ji mažoretky co nejvíce užily. Každá si odnesla dárečky a pan moderátor? Určitě si rád přečte Vaši kladnou reakci a pochvalu, i já se přidávám, zvládl to skvěle:-) Takže ještě jednou děkuji za pochvalu jménem všech pořádajících z Opavy:-)

výsledky

Luccy,16. 3. 2014 17:44

Kdy budete zveřejňovat výsledkovou listinu, děkuji za odpoveď.

Re: výsledky

organizátor,17. 3. 2014 20:03

Dobrý den, výsledky se pokusíme zveřejnit co nejdříve:-) Do úterý je budete mít zde na stránkách

Porota

Míša,3. 3. 2014 16:16

Mohu se zeptat, kdo bude u vás v porotě?

Re: Porota

Pořadatel,5. 3. 2014 0:14

V porotě budou odborníci z mažoretkového sportu, kteří jsou zkušení.... nechte se překvapit, koho uvidíte za stolem poroty:-)

Soubory

Renata,16. 2. 2014 20:39

Nechápu proč se každý naváží do pořadatelů ohledně skupin, ať si každý zkusí takovou soutěž uspořádat a sám pozná jaké to je. Tak Vás všechny prosím neřešte to, a raději popřejte paní Tyranové, ať se ji soutěž vydaří. R.M.

Soubory

Mirka,16. 2. 2014 13:54

Juventus Karviná? Já myslela, že je to spíše pro amatéry a ne pro takhle dobrý soubory.

Re: Soubory

Renata,16. 2. 2014 14:29

Ale to je na každé soutěži, nikdy se nikomu nezavděčíte!!!!! R.M.

Re: Soubory

organizátor,16. 2. 2014 14:44

To jsou přípravky (děti), které na soutěže typu IMA, NBTA atd. nejezdí

Medaile/poháry

Pavla,8. 2. 2014 19:19

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak to bude. Zda medaile nebo poháry. Děkuji za odpověď.

Re: Medaile/poháry

pořadatel,9. 2. 2014 21:43

Dobrý den, za 1.-3. místo v každé kategorii budou uděleny medaile i poháry:-)