Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuze

Zde můžete psát dotazy a připomínky.

 

Nevhodné komentáře budou smazány.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: soutěž

Jana,11. 3. 2015 20:14

ŽÁDNÝ VEDOUCÍ INFORMOVANÍ NEBYLY!!!!!! Tak proč to píše do propozic, když nedodrží slovo... a některé týmy jsou opravdu jinde!!! Tak neslibujte něco co nemůžete dodržet.

Re: Re: Re: Re: soutěž

Jana,11. 3. 2015 21:26

pořadatel si vzal asi velké sousto .... když nestíhá ani přečíst pár komentářů v diskusi, ale hlavně, že má své asistenty :-)) tak to mne fakt pobavilo

Re: Re: soutěž

Pat Ov,11. 3. 2015 23:57

Pani Jano,prosim za jaky tym jedou vase slecny.Jsem nezaujata nejsem trener ,krom dcery tam jsem veeelmi kriticka.







soutěž

Jana,18. 3. 2014 20:23

Dobrý večer, přidávám také kometnář k soutěži. Na to , že to byl první ročník to docela ušlo, ale byl tam šílený chaos. Porota - tak byla nespravedlívě složená - ano Ostrava chválí - není divu, když mají své zastánce v porotě. Ale to je dnes už jedno. Moderátor šíleně zdržoval, nebylo mu vůbec rozumět. Celkově soutěž pusobila velmi chaoticky, velké časové prodlevy.

Re: soutěž

Barbora,18. 3. 2014 22:09

Dobrý den,
a nebyla jste na jiné soutěži? nepřipadalo mi, že by tam byly časové prodlevy - na jiných soutěžích jsou i hodinové přestávky, moderátor je profesionál působicí v rádiu a porota dle mého názoru spravedlivá .
Myslím si, že paní Tyranová zorganizovala hezkou soutěž, na to, že jí dělala poprvé a myslím si, že za tím stálo dost úsilí... Ano, každý má právo na svůj názor, ale zkuste si takovou soutěž zorganizovat a uvidíte, že to není vůbec a vůbec jednoduché. Maminka z Opavy

Re: soutěž

Petr,19. 3. 2014 11:13

Dobrý den, pokud jsem si dobře prostudoval a také slyšel v sále, nechápu komentář ohledně zastoupení porotců z Ostravy. Porotkyně z Ostravy, tedy zřejmě na mysli porotkyně z Krokodýlu, žádné své svěřenkyně mezi soutěžícími neměly, na rozdíl od jiných soutěží, kde klidně sedí v porotě "zaujatí" porotci (a ne třeba i jen jeden), kteří mají své svěřenkyně na place. Co si pak myslet o tom, to by mne velmi zajímalo! Vím velmi dobře, že navíc existuje značná rivalita mezi ostravskými tými, např. Krokodýl, Elite a další... a věřte, že vím, o čem mluvím. Takže za mne nechápu. Navíc všechny porotkyně byly z oboru a ne žádné např. učitelky z konzervatoře, no prostě každý pes, jiná ves. Pořadatelé, nenechte se tedy odradit a za mne objektivně palec nahoru. I moderátor byl super, zřejmě jej měl pan zvukař víc ozvučit, jinak nevím :) Petr z Ostravy

Re: Re: soutěž

Naivita?,28. 4. 2014 19:09

Prosím vás děláte si legraci? Mezi Krokodýlem a Elité žádná rivalita není. Miluju, když tohle řekne někdo, kdo tyto týmy ani pořádně nezná. Máme mezhi kluby spoustu kamarádek. Prosím, nepište, když nevíte, jak to je:)

Re: soutěž

Jindřiška T.,19. 3. 2014 19:45

V porotě jsou pouze 2 slečny z Ostravy a to z oddílu TOM Krokodýl, tudíž rozhodně nikomu nenadržovaly. Ostravské mažoretky vyhrály za své výkony, stejně tak jako Charlie, TK Kmit Orlová, Juventus Karviná, Roses Opava, Čačanky Čadca a všechny umístěné týmy. Sama se pohybuji ve světě mažoretek již 20 let a jako vedoucí a trenérka již 6 let, takže to mohu posoudit. Týmy, které se neumístily zacvičily taky krásně, ale holt nemůže vyhrát každý. Myslím si ale, že můžou být spokojené, rozdíly v bodování na dalších místech byly často minimální (viz. výsledková listina) a navíc si každá mažoretka odvezla spoustu dárečků jako památku na tuto soutěž. I my - Roses - jsme kdysi začínaly tak, že jsme odjížděly ze soutěží s posledními místy a i dnes při výměně děvčat máme co dělat, abychom byly lepší a lepší, ale chce to trénovat a zdokonalovat se i jako trenérka. A vidět lepší týmy, to nás žene dál a dál....
Takž přeji všem týmům, aby se jen zlepšovaly a dosahovaly více a více úspěchů na soutěžích, máte na to:-)

Re: soutěž

pani Jano,11. 3. 2015 23:20

Ov chvali ,v loni jsme startovaly za Sedmikrasky bez uspechu v Opave .Ve Studence coz je pro mne osobne velmi spravedliva a prestizni soutez stribro.A presto jsem byla spokojena i na Ruzi.Soutez byla na urovni.Zmenily jsme tym kde devcata stojina bedne skoro vzdy a neni to porotou ale jejich odhodlani,prace,tymovy duch prace uzasne trenerky a podpory rodicu.A uspechy sklizi i vedle Elite,stars,amy....jsme B ale odhodlanim celimeA avlastne o to vic nas to bavi.Mozna nekritizujte organizaci ale maknete si ,mejte radost i s neuspechu ten nas posouva vys.A nebo zorganizujte neco sama radi prijedeme a ukazeme Vasi odborne nezaujate porote co umi Ov s pozdravem Pat cekam kritiku za pravopis omlouvam se mob.a mozna jsem analfabet ;0))

soutěž

Jana,11. 2. 2015 22:47

velká akce? no nevím, zatím dle přihlášených klubů to nevypadá na velkou akci... a vůbec, když bude v hale a ne v tom sále jak v loňském roce.... pokud to jsou již veškeré kluby, které dorazí, tak se v hale ztratí a myslím si, že lepší by to bylo jako v loni v sále... no necháme se překvapit, jak to celé dopadne, ale určitě se půjdu podívat :-)

Re: soutěž

Pat Ov,11. 3. 2015 22:42

Apsolutne nechapu postoj nekterych pisatelu.Jsem Mamina male holci ktera se v mazoretkach nasla,diky dvoum uzasnym holcinam behem dvou let stymem nekdy vic jindy mene uspesne absolvovaly ruzne souteze.A ackoly Opavska ruze pro nas nedopadla jak bychom chtely byla jsem nadmiru spokojena.Uz jen sponzorsky dar v podstate na jedine soutezi byl uzasny.Co se tyce salu, radej velkou halu a obzvlast na cely den je unavny vydychany prostor, hluk fanousku ...a namackane zidle.Propozice jsou jasne,komunikace je mame pristup k mailum.A jak bylo v komentarich napsano nikdo nikoho nenuti se zucasnit.Nas tym patri k tem co se jim dari a jsem hrda ze dcera si sama vybrala koho reprezentuje.A do Opavy se tesime na soutez,verim v medaile,uzasnou atmosferu v radach fanousku,unavu a spokojenost protoze vloni to opravdu stalo za to.Poradatelce preji pevne nervy .p.s Od rijna kazdy vikend soutez,sliby poradatelu o rozdeleni naA B skupiny a vysledek deti z krouzku startuji proti krokodylu elite...dve ruzne skupiny co do treninku vedeni.Spis nez o orga izatorovi to spis vypovida o vedeni deti vedoucimi a ziskani medaile za kazdou cenu.tady kamenujte a sahnete do svedomi

:-)

Jindřiška T. - hlavní organizátorka,11. 3. 2015 22:00

Výňatek z propozic: Pořadatel si vyhrazuje právo sloučit nebo rozdělit dané věkové a výkonnostní kategorie.
To jen na okraj:-)
Kdo k nám na soutěž nechce jet, nemusí, nikoho nenutíme, snažíme se o to, aby opět existovala soutěž, ze které si děvčata odvezou pozitivní dojmy, dárečky (nejen 1 bonbon a nechci rozčílit ostatní pořadatele některých soutěží) a třeba i tu medaili....a vedoucí pohár. Nechceme vydělávat, ale vytvořit soutěž, na které bude konkurence, kde dívky nesoutěží jen samy se sebou, ale kde zároveň rozdělujeme kategorie tak, aby více dívek mohlo vyhrát tu vysněnou medaili. Však nahlédněte do startovních listin. V kategoriích nemáme 20 sól, ale třeba jen 8, nemáme 20 dvojic, ale třeba jen 6. A že jsme si vzali velké sousto? Ano, protože máme velké sny a velká přání...a chceme pro mažoretky - děti, slečny - jen to nejlepší. Takže pokud chcete kritizovat, kritizujte, nás to stejně od organizování soutěže Opavská růže neodradí:-D Takže sportu zdar a krásným mažoretkám ještě víc:-)

Uvidíme se v Opavě

Hana,11. 3. 2015 20:56

Jiní pořadatelé nepostupovek taky nerozdělují amatér/profi, nezveřejňují předem porotu, ba dokonce nejsou schopni mít časový harmonogram-natož startovky ani týden předem a všichni mlčí!!!! Zajímalo by mě, komu tak leží v žaludku zrovna Opavská růže?! :) Já těm holkám naopak moc fandím a už se k vám těšíme! :) A vy se těšte všichni taky, budou cinkací medaile!

soutěž 2015

Renata,11. 3. 2015 20:32

JÁ, ALE INFORMACI O AMATÉR A PROFI V MEILU TEDA MÁM.

soutěž

Mirka,11. 3. 2015 20:15

OPRAVDU ŽÁDNÝ VEDOUCÍ NEBYL INFORMOVÁM PŘEDEN O TOM, ŽE ROZDĚLENÍ NEBUDE NA PROFI A AMATÉR... JE TO PODRAZ.

Postup do IFMS

Martina,26. 2. 2015 10:37

Dobrý den,
možná už tady tento dotaz padl, ale v záplavě jiných dotazů a komentářů se někam ztratil.
Chtěla bych se zeptat na postupy do IFMS. Bude naše soutěž i letos nominační soutěží? V úvodu webu tuto informaci máte, v propozicích jsem ji však nenašla. Tak se chci jen ujistit.
Děkuji a těšíme se!
Martina

Těšíme se

Milan,25. 2. 2015 14:10

Dobrý den, rád bych osobně napsal také něco jako otec mažoretky a sportovní nadšenec. Osobně se mi vůbec nelíbí, že se zde naprosto nemístně kritizuje něco, co ještě neproběhlo, přičemž loňský první ročník soutěže se organizátorům nesmírně povedl a to nemluvě o pozornostech a odměnách pro všechny účastníky. Prostory pro diváky zde byly zmíněny, avšak není v možnostech pořadatelů nafouknout omezené prostory... Proto nesmírně vítám, že bude akce v reprezentativních prostorách sportovní haly. Nejsem zcela znalec mažoretkového sportu, ale musím souhlasit s tím, že propozice jsou zcela jasné a zřejmé a i mě jasné a dobře čitelné, proto nechápu neustálé narážky na klíče a poroty apod. Porotou se nikdy nezavděčíte všem (vzkaz pro vedoucí organizátorku) a dle vlastní zkušenosti vím, že i já jsem mnohdy nespokojen, ale je to prostě můj názor a nemám potřebu to takto ventilovat. Bylo zde zmíněno, že nejsou v porotě vedoucí jednotlivých týmů a to já osobně velmi vítám, protože účast na soutěžích, kde je tomu právě naopak je pak víceméně poznamenaná touto skutečností a bohužel ve prospěch těchto týmů. A ať mi nikdo netvrdí, že tomu tak není. Pohybuji se v oblasti sportu již řadu let a jak v diskusi zmínila také již nějaká paní, podporujme takovéto akce, kdy ty naše děcka dělají něco pro sebe, pro zábavu, pro radost z pohybu. A zveřejnění poroty dopředu je pokud vím, zvykem na stránkách IMA apod. Mnohdy však také dojde ke změnám atd. Navíc zde v komentáři uvedla organizátorka, že podrobnosti řeší přímo s vedoucími týmů přes mail. Nemůžeme tedy být zcela objektivní a v obraze, jelikož vedoucí týmů mohou mít k dispozici skutečně o mnoho více podrobností. Buďme féroví! Myslím, že letošní akce v hale může být moc hezká a třeba se posuneme i dál a budeme všichni mile překvapeni. Proto berme to tak, dejme akci pokud možno co největší podporu a myslím, že se nám to vrátí. Kritizovat či odsoudit akci lze určitě až po jejím uskutečnění a samozřejmě, pokud bude důvod. Po prvním ročníku k tomu důvod rozhodně nebyl. Přidal jsem tento komentář za muže - otce, dědečky, ale věřím, že téhož názoru bude mnoho dalších lidí a pokud to tak cítí, ať se nebojí také ozvat. Mějte se, pevné nervy, zachovejte férový styl a přístup ke sportu a dětem. Milan, Ostrava

kritika

Renata,24. 2. 2015 21:06

Dobrý večer.. nechápu proč se řeší porota, proč se řeší rozdělení. Toto všechno je na pořadatelích. A jestli se to někomu nelíbí tak ať na tu soutěž nejezdí. Držím pěsti organizátorům a nedejte se.

Pro všechny "kritiky":-)

vedoucí JIndřiška,24. 2. 2015 10:24

Než zde napíšete dotaz (př. ohledně kategorií, výkonnostního rozdělení atd.), pozorně si přečtěte propozice, vše tam najdete, jinak vedoucí skupin se mnou komunikují skrze email.
A k porotě: nejsem povinna zveřejňovat porotu předem! Nedělají to na téměř žádné soutěži, často ani po soutěži nejsou zveřejněna jména poroty, proto prosím již dále nebudu odpovídat na toto téma.
Přípravy soutěže jsou v plném proudu a já chci, aby mažoretky a trenérky se měly v den soutěže co nejlépe a nemám čas zde sedět a zodpovídat na dotazy, které nejsou na místě. Děkuji za pochopení.

porota a rozdělení

Lenka,24. 2. 2015 8:00

Kdy bude zveřejněna porota? To bude si jako určovat každý vedoucí sám, jestli dá svou skupinu do amatérů či do profi. kde jsou nějaká kritéria?. no doufám jen,, že tam nebude nikdo z lonských porotců.